خانه / سلامت و پزشکی / حقایقی درباره خواص شگفت آور دارچین

حقایقی درباره خواص شگفت آور دارچین

حقایقی درباره خواص شگفت آور دارچین اصل و مضرات دارچین کاسیا

دارچین علاوه بر طعم و عطر عالی و دلنشینش سرشار از خواص درمانی نیز می باشد. دارچین دارای آنتی اکسیدان هایی است که بدن را در برابر اکسیداتیو ناشی از رادیکال های آزاد محافظت می کند. همچنین به بدن کمک می کند تا با عفونت ها مبارزه کند و بافت های آسیب دیده را با خواص ضد التهابی اش ترمیم می کند.

دارچین 01

دارچین علاوه بر طعم و عطر عالی و دلنشینش سرشار از خواص درمانی نیز می باشد. دارچین دارای آنتی اکسیدان هایی است که بدن را در برابر اکسیداتیو ناشی از رادیکال های آزاد محافظت می کند. همچنین به بدن کمک می کند تا با عفونت ها مبارزه کند و بافت های آسیب دیده را با خواص ضد التهابی اش ترمیم می کند. تحقیقات نشان داده است که دارچین باعث کاهش گلوکزی می شود که بعد از غذا وارد جریان خون می گردد. کاهش سطح قند خون و اثر ضد دیابت این ادویه در مطالعات زیادی گزارش شده است. همچنین دارچین با جلوگیری از رشد سلول های سرطانی و کاهش رگزایی در تومور بدن را در برابر سرطان محافظت می نماید.

دارچین یک سم قوی برای سلول های سرطانی است.

از دیگر خواص دارچین می توان به اثرات ضد باکتریایی و ضد قارچی آن عنوان نمود. همچنین دارچین دارای اثرات مثبت بر روی بیماری های عصبی و بیماری های قلبی نیز می باشد.

و اما یک نکته مهم در مورد مصرف دارچین وجود دارد که باید آن را بدانید: همه ی انواع دارچین ها دارای چنین خواصی نیستند و اگر می خواهید از خواص بی شمار دارچین بهره ببرید باید نوع خاصی از این ادویه را استفاده کنید.

دارچین 02

انواع دارچین

  • Cinnamomum verum یا دارچین‌اصل یا دارچین سیلانی که پوست داخلی آن مصرف دارد و لطیف و نرم است که بومی سریلانکا است.
  • C. aromaticum یا دارچین چینی که پوست آن نازک ولی سخت است ولی عطر و طعم آن تند تر از انواع دیگر است.
  • C. burmannii یا دارچین اندونزی.
  • C. loureiroi یا دارچین ویتنامی

متاسفانه دارچین های چینی که اغلب در فروشگاه ها وجود دارد دارچین های بومی برمه هستند که در ویتنام و چین رشد می کنند و این نوع دارچین کم کیفیت و ارزانتر است.

دارچین سیلان بهترین نوع دارچین و دارای خواص درمانی زیادی است.

دارچین کاسیا سمت چپ

دارچین کاسیا سمت چپ

تفاوت در چیست؟

دارچین سیلان دارای طعم و عطر ملایم تر و شیرین تری نسبت به دارچین چینی است و رنگ آن روشن تر می باشد. دارچین چینی رنگ قهوه ای مایل به قرمز تیره دارد.

تفاوت مهم دیگر در میزان ماده ای به نام کومارین (coumarin) است. در چای اصل یا همان سیلان ۰٫۰۱۷ گرم کومارین وجود دارد در حالی که در چای کاسیا یا چینی ۲٫۱۶-۶٫۹۶ گرم کومارین وجود دارد. این غلظت در دارچین ها کاملا قابل توجه است.

دارچین چینی به عنوان منبع اصلی کومارین در رژیم غذایی انسان است که حتی می تواند باعث مسمومیت شود. این ماده ی سمی توانایی آسیب رساندن به کبد را دارد.

بسیاری از کشورها در مورد مصرف کومارین به شهروندان شان هشدار های لازم را داده اند و محدودیت هایی برای مصرف این ماده که در دارچین چینی موجود است اعمال کرده اند.

گرچه دارچین سیلان کمی گرانتر است اما دارای طعم عالی و بوی ملایم تر و از طرفی خواص درمانی بی نظیر بدون هیچگونه عوارض جانبی است.

 

منبع   نت نوشت

 

درباره admin

پاسخ بدهید

ایمیلتان منتشر نمیشوذفیلدهای الزامی علامت دار شده اند *

*